Bryngelsvägen, Grubbe

Välplanerade radhus med cykelavstånd till Umeå Centrum

På Grubbe, ett omtyckt och levande område med blandad bebyggelse av lantgårdar, småhus, mindre flerbostadshus och grönområden, bara tre km – eller 12 minuters cykelväg – från Umeå centrum, färdigställde Vidden Bostad sju omsorgsfullt planerade radhus under 2020.

Bostäderna

Bostäderna kännetecknas av god funktion, kvalitet, hållbara material, och nytänkande teknik. Med sina generösa fönsterpartier, genomtänkta funktioner, samt avskilda och inbjudande uterum på båda sidor, är våra radhus uppskattade av den unga familjen. Radhusen byggdes i trä med rödmålad liggande panel där de externa detaljerna såsom; aluminiumfönster, tak, plåt och tak avvattning utfördes i harmoniserande färger för att uppnå en enhetlig och aktuell arkitektur. Interiören präglas av ljusa och öppna rum med målade i en varmvit kulör och en vitpigmenterad ekparkett i alla rum utom våtrum och entré – en lugn och nedtonad färgskala perfekt som fond att sätta sin egen personliga prägel på.

Kort om Grubbe

Läget på Bryngelsvägen ligger på gångavstånd från både förskola, Grisbacka Skola och Grubbe Skola. Rakt söderut finns generösa områden för rekreation och motion i form av älven och de grönskande åkrarna. Längs med älven finns gång och cykelbana som åt ena hållet leder in till Umeå centrum och vidare längs strandpromenaden ända bort till Strömpilen, och åt andra hållet till badplatser i Baggböle och Brännland. Här är det nära till både vardagshandling på Ica Kvantum eller Coop, middag eller fika på ekokrogen Älvtået eller ett träningspass på IKSU Spa. Till varje hus hör en carport, men föredrar man bussen är det gångavstånd till goda bussförbindelser.

Projektet är slutsålt och färdigställt

Bryngelsvägen

Adress

Bryngelvägen, Holmsund

Antal Bostäder

7

Boendeform

Fristående radhus med äganderätt