Parkvägen, Holmsund

14 radhus i ett högt och fritt läge 1 km från Holmsunds Centrum

Välkommen till Holmsund där vi nu presenterar 14 nyproducerade radhus i ett högt och fritt läge i centrala Holmsund. De två tomterna har generösa grönområden som bildar en allmänning runt våra hus. Det är ett omtyckt och levande område med blandad bebyggelse bara ca 1 km – eller 15 minuters promenad från Holmsunds Centrum. Här kan du redan under nästa år (2022) flytta in på ca 119 välplanerade kvm fördelat på två plan.

Bostäderna

Våra hus kännetecknas av god funktion, kvalitet, hållbara material och nytänkande teknik. Vi har utformat husen med generösa fönsterpartier, genomtänkta funktioner samt avskilda och inbjudande uteplatser. Med panel av trä och där hela husets färgskala är röd skapas ett samtida hus som kan leva under långt tid framöver. På tomten bygger vi Carportplatser med laddstation för elbilar. Vi skapar gemensamma ytor för odling och angör 2 st Pergola där familjerna kan njuta av middagar i solen.

Kort om Holmsund

Här bor du med närhet till både havet, naturen och skogen, med bara 20 minuters bilfärd från Centrala Umeå. Holmsund är ett mindre samhälle som ständigt växer, ett fantastiskt fint område med mycket natur och närhet till havet. Radhusen är placerade i ett större villaområde med närhet till både skola och centrum. Där blandas friliggande villor samt rad/kedjehus. Här finns mycket att sysselsätta sig med då man här finner både Holmsunds golfbana, motionsspår och ljumvikens havsbad. Det finns även gott om förskolor, skolor, bibliotek och friskvårdsanläggning.

Kontakta vår mäklare vid frågor

Helen Norrman, Fastighetsmäklare/Partner på Boporten Telefon: 072 050 93 51 Mail: helen@boporten.se

Parkvägen

Adress

Parkvägen, Umeå

Antal bostäder

14

Boendeform

Bostadsrätter