Stöcksjö Strand, Stöcksjö

8 st omsorgsfullt planerade parhus med egen sandstrand

I Stöcksjö, ett omtyckt och levande område med blandad bebyggelse av lantgårdar, småhus och grönområden, bygger Vidden Bostad 4 parhus (8 bostäder). Husen är omsorgsfullt placerade på den stora tomten om ca 10.000 kvadratmeter. Fastigheten går en bit ut i sjön och har egen sandstrand. Hela tomten sluttar svagt ner mot Stöcksjön i väster vilket ger ett högt och luftigt läge med underbar utsikt över sjön. Här kan du redan under nästa år (preliminärt 2021) flytta in på ca 120 välplanerade kvm fördelat på två plan.

Bostäderna

Bostäderna kännetecknas av god funktion, kvalitet, hållbara material, och nytänkande teknik. Med sina generösa fönsterpartier, genomtänkta funktioner, samt avskilda och inbjudande uteplats, är våra parhus perfekta för den moderna familjen som vill leva nära vatten och i en avkopplande miljö. Husen byggs i trä med rödmålad stående panel där de externa detaljerna såsom; aluminiumfönster, tak, plåt och tak-avvattning utförs i harmoniserande färger för att uppnå en enhetlig och aktuell arkitektur.

Kort om Stöcksjö

Läget i Stöcksjö är unikt med stor tomt och egen sandstrand. Vi anlägger en bastu med utsikt över sandstranden och sjön. I anslutning till bastun bygger vi en stor insynsskyddad uteplats med tillhörande utedusch. I området finns den publika badstranden, den planerade idrottshallen och närhet till Stöcksjö skola (förskola till årskurs 6). Här finns generösa områden för rekreation och motion, de grönskande åkrarna och Stöcksjön som kan nyttjas året om. Det finns cykelbana till central Umeå och området ligger nära centrum, flygplats och IKEA/Avion.Här är det nära till både stad och natur. Ett unikt tillfälle för den som vill bo med sjön runt knuten och samtidigt ha närheten till staden.

Kontakta vår mäklare vid frågor

Helen Norrman, Fastighetsmäklare/Partner på Boporten Telefon: 072 050 93 51 Mail: helen@boporten.se

Stöcksjö Strand

Adress

Stöcksjö Kustväg, Umeå

Antal bostäder

8

Boendeform

Bostadsrätter